За контакти

гр. София, жк. Левски Г, ул. Поп Грую 104Б
тел.: 02/ 952 67 95, 089 914 27 37, 087 814 27 26
e-mail: express93@mail.bg
Име:
E-mail:
Текст:
 
Принтер за печат на етикети Rapid

Щампи, разпечатки, визитки, плакати