Дейности

ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ

Изработка на издания в малки тиражи (единични бройки) книги, календари, дипляни, листовки, визитки, папки, етикети, стикери, багажни стикери, фактури, печат с променливи данни, персонализация, номерация и др. Работим с най-съвременно оборудване за дигитален печат от XEROX.

ОФСЕТОВ ПЕЧАТ

Фирмата изработва всички видове печатни материали: листовки, дипляни, брошури, книги, вестници, списания, папки, торбички, календари, визитки, бланки, пликове за писма, банкови и счетоводни формуляри, фактури, полици, пътни листове, етикети, стикери, багажни стикери, кутии и др. Специализирана машина за печат върху пощенски пликове формат DL и C4.

ПЕЧАТ НА КНИГИ

Фирмата е специализирана в отпечатването и книговезката обработка на книги с мека корица. Затворен цикъл на производство с най-моредна техника за печат и термолепене.

ШИРОКОФОРМАТЕН ПЕЧАТ

Подходящ за изработка на печатни материали за външно и вътрешно приложение: плакати, стикери, знамена, трансперанти, билбордове, фото репродукции, тапети и др. Печат върху винил, хартия, PVC фолио, канаваца, беклит и др. медии. Рязане по контур.

ЩАМПИ ВЪРХУ ДРЕХИ

Поставяне на щампи (лога, снимки, надписи) предоставени от вас или от наш каталог върху текстил - тениски, работно облекло и др.

КНИГОВЕЗНИЦА

Сгъване, термо лепене, твърда подвързия, тетрадно шиене, обрязване, биговане, щанцоване, поставяне на метални гребени, лайсни за календари и др. книговезки операции.

Приемаме книговезка работа и от други печатници.

Режеща маса

За изрязване на макети, кутии и разнообразни форми от хартиия, велпапе, разпенено PVC, и др. с дебелина до 10 мм. без ограничения в тиража. Рязане по контур на вече отпечатени материали.

Режещ плотер

За изрязване на надписи от фолио, рязане по контур, изработка на табели и др.

Производство на текстилни етикети

Съставни и ръстови, етикетите се доставят нарязани

Производство на прозорчета за работни календари и заготовки за лайсни

  • Прозорчетата са изработени от PVC фолио, а ластика е двужилен с оплетка от памучна нишка и метални накрайници - продават се комплект от 100 бр. ПРОЗОРЧЕТА С ЦВЯТ ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА
  • Заготовките за лайсни са от алуминий засега в натурален цвят (сребристи) 2 см ширина и дължина 51, 55, 65 и 72 см. - продават се на килограм.

Метални гребени и кукички за календари


Ценова листа
  • Металните гребени JBI на кангал са стъпка 3/1 с размери - 3/16, 1/4, 5/16, 3/8, 7/16, 1/2, 9/16 и стъпка 2/1 с размери - 5/8, 3/4, 7/8 и 1 (размерите са в цолове), могат да се доставят в седем основни цвята. По заявка на клиента гребена може да се нареже на зададен брой зъби.
  • Куките за календари са с 3 основни профила и стандартни дължини 7.6, 10, 15, 20, 25, 30, 35 и 40 см.

Доставка на памучни парцали.


Принтер за печат на етикети Rapid

Щампи, разпечатки, визитки, плакати